Groei in omzet door producten te verkopen via Nextail Connect!. Verkopen kan via het vertrouwde Blokker merk.

Compleet verkoop platform

Upload makkelijk jouw producten

Eenvoudig ordermanagement

API oplossingen

Nextail Connect! biedt de unieke kans om kwalitatieve producten te verkopen aan de Nederlandse consument. Als verkoper profiteer je  van onze marketing, advertising en miljoenen bezoekers die maandelijks op onze websites komen. 

Nextail Connect! biedt als marketplace onze verkopers de mogelijkheid om producten te verkopen die aansluiten op onze formules. Je hanteert je eigen prijzen en levertijden, waarna je zelf de levering aan de klant en eventuele afhandeling van vragen en retouren voor je rekening neemt. 

Presenteer je merk en bereik miljoenen klanten

Verkoop je producten op een vertrouwd e-commerce platform

Verkoop in meer dan 20 categorieën.

Genereer additionele omzet

Profiteer van de ontwikkeling & investering in ons e-commerce platform

We zijn altijd op zoek naar kwalitatieve partners die
samen willen werken en samen een online groei willen realiseren

Frequently Asked Questions

Wat is ‘Nextail Connect!’?

‘Nextail Connect!’ is de marketplace ontwikkeld door Nextail.

De marketplace is een e-commerce platform dat werkt als een online winkelcentrum. ‘Nextail Connect!’ geeft je als externe verkoper de kans om je producten via onze websites te verkopen. Zo kan je profiteren van onze online marketing- en advertising activiteiten en de miljoenen bezoekers die maandelijks op onze websites komen. 

Om te kunnen verkopen lever je bij Nextail Connect! productcontent, verkoopprijzen, voorraadinformatie en levertijden aan. Als je product via Nextail Connect! is gekocht, regel je zelf de tijdige levering, eventuele retourzending en klantenservice aan de koper. 
 

Kan iedereen verkopen op ‘Nextail Connect!’?

Nextail Connect! is een gesloten marketplace. We hebben een selectief beleid in het toevoegen van nieuwe externe verkopers op ons platform.

We werken graag samen met externe verkopers die relevante producten en prijzen hebben, maar ook snel en betrouwbaar aan de consument kunnen leveren en als het nodig is een goede klantenservice bieden.  Tot slot zoeken we  partners die met ons mee kunnen groeien in een dynamische omnichannel omgeving. 
 

In welke productcategorieën kan ik verkopen via ‘Nextail Connect!’?

Je kan producten aanbieden in de volgende categorieën:

- Klein & groot huishoudelijke apparaten
- Bagage, reisbagage & reisbenodigdheden
- Baden & slapen
- Dierbenodigdheden
- Huishoudelijk & schoonmaak
- Persoonlijke verzorging
- Beeld, geluid & fotobenodigdheden
- Wonen & vrije tijd
- Speelgoed
- Koken & Tafelen
- Koffie, thee & espresso
- Fitness producten
- Barbecues & barbecue accessoires

Het is niet mogelijk producten te verkopen in de volgende categorieën: 

- Food
- Kleding en schoenen
- Cosmetica
- Erotische producten
- Computers, laptops en mobiele telefoons

Kan ik onbeperkt producten toevoegen aan Nextail Connect!?

We hebben geen limiet gesteld aande hoeveelheid producten die toegevoegd kunnen worden.  Maar we kijken wel naar de kwaliteit van je productcontent, de mate van relevantie en dat je product daadwerkelijk in een van de opengestelde productcategorieën thuishoort. Dit bepaalt uiteindelijk de hoeveelheid producten die op onze website zichtbaar worden.

Welke vergoedingen hanteert ‘Nextail Connect!’?

- Competitieve commissie structuur gebaseerd op een vaste maandfee en een vaste & variabele vergoeding per verkocht product
- Geen set up fees
 

Hoe voeg ik nieuwe producten toe?

We bieden twee mogelijkheden om producten toe te voegen:

  • Gebruik de ‘Nextail Connect!’ wizard om een csv, xlsx, xml of txt te uploaden. Hiermee kun je op eenvoudige wijze alle producten aan de ‘Nextail Connect!’ categorieën en productattributen koppelen;
  • Maak gebruik van onze ‘Nextail Connect!’ API en upload de producten.
We werken samen met zogenaamde aggregators zoals EffectConnect, ChannelEngine, Vendiro, Channable en Omnia Retail die kunnen helpen met het realiseren van de benodigde koppelingen. Het aansluiten op Nextail Connect! via een aggregator is doorgaans sneller en goedkoper.    

Hoe vaak kan ik producten toevoegen, aanpassen of verwijderen op Nextail Connect!?

Producten kunnen elke 24 uur toegevoegd, aangepast of verwijderd worden. 
 

Hoe beheer ik mijn assortiment, prijzen en/of voorraad op Nextail Connect!?

Assortiment, prijzen en voorraad beheer je via je eigen verkoperdashboard op ‘Nextail Connect!’. Je krijgt toegang tot het verkoperdashboard nadat we overeenstemming hebben over alle commerciële en operationele condities.

 

Hoe beheer ik mijn orders in ‘Nextail Connect!’?

‘Nextail Connect!’ stelt voor elke verkoper een verkoperdashboard ter beschikking om zelf de producten, prijzen, voorraden, orders en betalingen bij te onderhouden. In het dashboard zijn er ook rapportagemogelijkheden aanwezig om je commerciele en operationele resultaten in te zien en bij te sturen.
Een  tweede mogelijkheid om je orders te beheren is om gebruik te maken van de ‘Nextail Connect!’ order API. Daarmee kan je de orders rechtstreeks in je eigen order managementsysteem ontvangen.

 

Wie verzendt het product dat gekocht is via ‘Nextail Connect!’?

Als externe verkoper verzendt je zelf de producten in je eigen productverpakking naar de koper. Het ‘Nextail Connect!’ team helpt om de klantervaring zo goed mogelijk te laten verlopen. Tijdige en juiste levering is voor ons een belangrijk aandachtspunt! 


 

Wie bepaalt de verzendcondities?

Als externe verkoper bepaal je zelf de verzendcondities zoals levertijd en prijs ( inclusief de verzendkosten). De gehanteerde verzendcondities moeten wel dezelfde zijn als de verzendcondities op de eigen website. Je bent ook akkoord met het bieden van gratis retourneren aan de consument. Daarmee zijn we transparant en duidelijk naar de consument. 
 

Aan welke eisen moet een externe verkoper voldoen om te mogen verkopen?

We hebben commerciële en operationele normen geformuleerd waaraan je als externe verkoper moet voldoen om te komen verkopen.

Als externe verkoper ben je bijvoorbeeld akkoord om te werken volgens de uitgangspunten van het Thuiswinkel.org keurmerk. Daarnaast accepteer je een aantal operationele normen zoals een leverbetrouwbaarheid van 98% op tijd geleverde producten aan de koper.

 

In welke markten kan ik verkopen via ‘Nextail Connect!’?

Je kan je producten verkopen en verzenden aan kopers in Nederland.
 

Wanneer word je als verkoper betaald?

Je wordt als verkoper twee keer per maand uitbetaald door Nextail Connect!. Een uitgebreide betaalspecificatie is ook beschikbaar in ons verkoperdashboard.  
 

Ik zie dat mijn product al verkocht wordt via Nextail Connect!. Kan ik mijn product wel aanbieden?

Ja, dat is mogelijk. We willen graag de consument helpen om de beste deal in de markt te vinden door het zoekproces van de consument te vergemakkelijken. Door meerdere aanbiedingen van verschillende verkopers te tonen, vergroten we voor de consument de kans dat hij slaagt. Immers, niet elke consument let op dezelfde zaken bij zijn aankoop. De ene klant wil iets snel hebben en is bereid iets meer te betalen, een andere consument wil altijd de laagste prijs, maar is bereid om iets langer op zijn levering te wachten. Op deze wijze kunnen we dus samen meer klanten beter helpen.